Ελαφριές Συνταγές

Kρέπες με καπνιστό σολομό και άνηθο

Μερίδες: 4 Προετοιμασία: 10 λεπτά Μαγείρεμα: 20 λεπτά Θερμίδες ανά μερίδα: 290

δείτε όλες τις συνταγές

Επικοινωνία

Δέσποινα Ζαφειροπούλου
Κλινικός διαιτολόγος- διατροφολόγος
Λ. Αλεξάνδρας 107,
Αμπελόκηποι Τ.Κ. 114 75
(πλησίον μετρό Αμπελοκήπων)
Τηλ. επικοινωνίας: 210 6453996
Κινητό: 697 700 37 62
Email: dzafiropoulou@hotmail.com


Προηγούμενη1 2 3 4

  • Ο κρόκος Κοζάνης


    Ο κρόκος, το χρυσάφι της ελληνικής γης όπως αποκαλείται, συγκαταλέγεται στα πιο προσφιλή και πολύτιμα μπαχαρικά των αρχαίων πολιτισμών, για το άρωμα, το χρώμα, τις φαρμακευτικές και αφροδισιακές του ιδιότητες.Τα βαθυκόκκινα λεπτά νήματα που μας έχουν συστηθεί ως ζαφορά, προέρχονται από τα αφαιρούμενα στίγματα του λουλουδιού, τα οποία παίρνουν αυτή τη μορφή όταν αποξηραίνονται.
    διαβάστε όλο το άρθρο...
  • Ταχίνι το ευεργετικό


    Το ταχίνι (ή ταχίν στα τούρκικα) είναι ένα αυθεντικό φυσικό προϊόν υψηλής πρωτεϊνικής αξίας το οποίο είναι απαραίτητο τόσο για την υγεία όσο και για τη σωστή διατροφή. Παράγεται από επιλεγμένους σπόρους σουσαμιού, οι οποίοι έχουν ψηθεί και αλεστεί και έτσι δημιουργείται αυτή η ελαιώδης κρέμα. Ποσοστά περιεκτικότητας σε θρεπτικά συστατικά & Οφέλη για την υγεία...
    διαβάστε όλο το άρθρο...
  • Οι καλύτερες τροφές για να αποφύγετε το χειμερινό κρυολόγημα


    Τζίντζερ ή Πιπερόριζα Αν νιώθετε να πλησιάζετε στα προεόρτια μιας ίωσης, φτιάξτε ένα έγχυμα από τριμμένη φρέσκια ρίζα τζίντζερ ή αποξηραμένη σε σκόνη. Η γνωστή ρίζα διαθέτει αντιπυρετική και αντιμικροβιακή δράση, που την καθιστούν ιδανική για την αντιμετώπιση του πυρετού. Μπορείτε επίσης να προσθέτετε τριμμένη πιπερόριζα στις σαλάτες σας ή σε όλα τα μαγειρευτά γευματά σας!
    διαβάστε όλο το άρθρο...
Προηγούμενη1 2 3 4