Ελαφρύ cheesecake

-
½ πακέτο μπισκότα τύπου digestive
-
2 κουταλάκια του γλυκού μαργαρίνη χαμηλών λιπαρών
-
1 πακέτο τυρί κρέμα light
-
400 γρ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
-
5-6 κουταλιές της σούπας γλυκαντικό (π.χ.στέβια)
-
150 γρ. μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
-
Θρυμματίζετε τα μπισκότα και τα ανακατεύετε με τη μαργαρίνη. Βάζετε το μίγμα στον πάτο ενός μικρού πυρέξ και το τοποθετείτε στην κατάψυξη για 10 λεπτά.
-
Χτυπάτε στο μπλέντερ το τυρί με το γιαούρτι και το γλυκαντικό. Στη συνέχεια στρώνετε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα.
-
Τέλος, απλώνετε τη μαρμελάδα.